Wireworks - Cook House Vinglashylla 61 cm Ek

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cook House Vinglashylla 61 cm i ek från Wireworks är en elegant och funktionell lösning för förvaring av upp till sex vinglas. Glasen förvaras upp och ner för att hålla insidan ren, och specialdesignade spår med trianglar förhindrar skador.

Lämplig för vinglas, champagneglas och cocktailglas. Den kantade hyllan förhindrar saker från att ramla av och kan också användas för att förvara flaskor med en diameter upp till 9 cm, vintillbehör eller extra glas, vilket ger extra lagringskapacitet.Att installera hyllan på väggen eller inne i ett skåp är enkelt med hjälp av nyckelhålsfästen och dolda fästen, vilket ger ett snyggt och rent utseende.

Tillverkad av naturlig amerikansk vit ek och ekfanér kombinerar hyllan varm färg, vacker ådring och traditionell hållbarhet. Alla kanter är noggrant handslipade för att ge en mjuk känsla vid beröring, och hyllan är avslutad med en matt vattenavvisande lack. .

Vinställ från andra varumärken

Wirew - Cook House Vinglashylla 61 cm Ek

Vinställ från Wirew

Se vad Wirew har inom Vinställ.
Wireworks - Cook House Vinglashylla 61 cm Ek

Vinställ från Wireworks

Här har vi samlat Vinställ från Wireworks.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024