Orrefors - SÅLD "Intermezzo Blå" Vinglas 11 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

11 st vinglas ur serien "Intermezzo Blå" formgivna av Erika Lagerbielke för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Vinglas från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Zwiesel - Enoteca Pinot Noir Rödvinsglas 2-pk 96 cl

Vinglas från Zwiesel

Visa produkter inom Vinglas från Zwiesel.
Upp till 25% rabatt
Riedel - Superleggero Riesling/Zinfandel Vinglas 40 cl Munblåst

Vinglas från Riedel

Se vad Riedel har inom Vinglas.
Iittala - "Siesta" Vinglas 7 st

Vinglas från Iittala

Visa produkter inom Vinglas från Iittala.
Orrefors - Nobel Vinglas 4 st

Vinglas från Orrefors

Se produkter inom Vinglas från Orrefors.
Pols Potten - Vinglas 6-pack 25 cl

Vinglas från Pols Potten

Missa inga bra priser på Vinglas från Pols Potten.
Kosta Boda - Likörglas "Bouquet" 5 st

Vinglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vinglas från Kosta Boda.

Se gärna också

Zwiesel - Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar -20%

Enoteca Chianti Rödvinsglas 55 cl 2-pack Klar är vackra, handgjorda glas, tillverkade med omsorg och passion från Zwiesel. För att skapa en fantastiskt smakupplevelse behöver du ett vin som får andas ordentligt. Med Enoteca Chianti Rödvinsglas från Zwiesel kan du vara säker på att både dofter och smaker kommer till sin fulla rätt. Detta är inte bara ett vanligt vinglas - det är ett konstverk av glasblåsarkonst. Zwiesels Enoteca-serie är synonymt med sofistikation och högsta kvalitet. Glasen är skapade för att ge ett perfekt uttryck för exklusiva viner och deras unika karaktärer. Njut av vinets själ och passionen som ligger bakom varje flaskas skapelse. Med Enoteca Chianti Rödvinsglas får du inte bara ett glas utan en hel upplevelse. Det munblåsta glaset är ett bevis på äkta kunskap och tradition. Zwiesel är en välrenommerad tysk tillverkare av glas med stolta traditioner sedan 1872. Varje glas är skapat med stor noggrannhet och expertis. Glasen är inte bara vackra att se på, de är även praktiska och enkla att rengöra. De tål maskindisk och kan enkelt diskas på ett glasprogram med maximalt 55 °C. Se till att placera glasen stadigt i maskinen så att de inte faller. Sätt guldkant på din vinupplevelse med Enoteca Chianti Rödvinsglas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024