Sidan innehåller annonslänkar

Orrefors - "Nobel" Likörglas 4st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

4 st likörglas ur serien "Nobel" formgivna av Gunnar Cyrén för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Vinglas från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Zwiesel - Enoteca Pinot Noir Rödvinsglas 2-pk 96 cl

Vinglas från Zwiesel

Visa produkter inom Vinglas från Zwiesel.
Upp till 25% rabatt
Riedel - Superleggero Riesling/Zinfandel Vinglas 40 cl Munblåst

Vinglas från Riedel

Se vad Riedel har inom Vinglas.
Iittala - "Siesta" Vinglas 7 st

Vinglas från Iittala

Visa produkter inom Vinglas från Iittala.
Orrefors - Nobel Vinglas 4 st

Vinglas från Orrefors

Se produkter inom Vinglas från Orrefors.
Pols Potten - Vinglas 6-pack 25 cl

Vinglas från Pols Potten

Missa inga bra priser på Vinglas från Pols Potten.
Kosta Boda - Likörglas "Bouquet" 5 st

Vinglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vinglas från Kosta Boda.

Se gärna också

Zwiesel - Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack Klar -25%

Enoteca Burgundy Rödvinsglas 75 cl 2-pack Klar från Zwiesel, vackra och handgjorda vinglas - det naturliga valet för exklusiva viner. För vinälskare är det viktigt att kunna uppleva vinets fulla potential. Zwiesels glasblåsare delar samma passion för sitt hantverk som vinmakare har för sina viner. Genom att använda ett Zwiesel Enoteca Burgundy rödvinsglas får du en perfekt balans mellan form och funktion som framhäver vinets själ på bästa sätt. Enoteca är synonymt med passion och njutning för riktiga vinkännare. Oavsett om du ska njuta av en speciell flaska rödvin själv eller dela den med nära och kära på en speciell tillställning, är dessa glas perfekta för att skapa en minnesvärd vinupplevelse.Zwiesel är en tysk kvalitetstillverkare av glas med stolta traditioner sedan 1872. Varje glas är resultatet av generationers expertis inom glastillverkning. Genom en kombination av tradition och innovativt tänkande, skapar Zwiesel glas som förenar konst och funktionalitet på bästa sätt. Eftersom Enoteca Burgundy rödvinsglas är tillverkade av högkvalitativt kristallglas, kan de diskas i diskmaskin på ett skonsamt glasprogram med en temperatur på högst 55 °C. Så du kan njuta av din vinupplevelse utan att behöva oroa dig för rengöringen efteråt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024