Emerio - Sladdlös Vattenkokare med Teinsats 1,7 l

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Automatisk vattenkokare med teinsats från Emerio. Denna vattenkokare gör det enkelt att brygga en god kopp te, fyll teinsatsen i rostfritt stål med önskad tesort och sätt sedan igång vattenkokaren.

När den kokat klart har du ett ljuvligt te att fylla din kopp med! Den digitala displayen ger dig tydlig överblick över dina val som du ställer in med knapparna, vattenkokaren har fem justerbara temperaturnivåer och en värmehållningsfunktion så att du kan spara ditt te eller varma vatten till senare Vattenkokaren stänger automatiskt av sig själv efter en stund för att spara på energi och har en kapacitet på upp till 1,7 liter.

Vattenkokaren är sladdlös vilket förenklar serveringen och kan ställas hur du önskar på basenheten, den kan vridas 360°. Tillverkad i glas och rostfritt stål. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenkokare från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
Stelton - Danish Modern Emma Vattenkokare 1,2 L Grå

Vattenkokare från Stelton

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Stelton.
Upp till 30% rabatt
Anders Petter - Backaryd Vattenkokare 1,7 L Vit

Vattenkokare från Anders Petter

Här har vi samlat Vattenkokare från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Svart

Vattenkokare från Alessi

Här har vi samlat Vattenkokare från Alessi.
Upp till 20% rabatt
Emerio - Vattenkokare Glas Sladdlös med ljus 1,7 L

Vattenkokare från Emerio

Se vad Emerio har inom Vattenkokare.
Upp till 17% rabatt
Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Glaskanna Svart

Vattenkokare från Zwilling

Visa produkter inom Vattenkokare från Zwilling.
Upp till 16% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Vattenkokare 1,7 L Crème

Vattenkokare från KitchenAid

Missa inga bra priser på Vattenkokare från KitchenAid.

Se gärna också

Cuisinart - Style Multi-Temp Jug Kettle Vattenkokare 1,7 L Grön -13%

Den här fina vattenkokaren Multi-Temp Jug Kettle från Cuisinarts serie Style Collection har en fantastisk funktion där du själv kan ställa in temperaturen beroende på dryck. Temperaturen justeras enkelt på kannans handtag och höjs eller sänks med 5 °C i taget. För ett gott grönt- eller vitt te bör temperaturen ligga på 85 °C, för ört- eller svart te 100 °C och för en härlig kopp kaffe 90–95 °C. Med den här vattenkokaren får du en perfekt, smakrik och ljuvlig het dryck varje gång!

Den underbara vattenkokaren är lätt att hantera och använda, med ett tryck öppnas locket och när vattnet har kokat till rätt temperatur stängs den av automatiskt. Den stora pipen fyller upp koppen eller muggen med rykande vatten utan spill och det bekväma handtaget sitter bra i handen.

Temperaturen kan ställas in mellan 85–100 °C och den praktiska LCD-displayen på handtaget visar den aktuella temperaturen. Kannan är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité med en härlig pärlfärgad yta som gör sig snygg där den står på köksbänken. Kan användas av både höger- och vänsterhänta då den står på en 360° platta och kan vridas till önskad position. Den kokar snabbt upp ditt vatten tack vare 3kW effekten och har även ett löstagbart kalkfilter samt integrerad sladdförvaring. Produkten har 3 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024