Eva Solo - Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Serien Recycled från Eva Solo är tillverkad av 100% återvunnet glas, vilket ger varje enskilt Recycled-glas sitt alldeles egna uttryck. Designen är elegant och diskret och passar alla bord.

Dricksglasen är robusta och kan staplas för att spara utrymme i lådor och skåp. Tål maskindisk. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Enoteca Vattenglas 36 cl Klar

Vattenglas från Zwiesel

Missa inga bra priser på Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 70% rabatt
Sternschliff Vattenglas 2-p (Med tryck)

Vattenglas från Ritzenhoff

Här har vi samlat Vattenglas från Ritzenhoff.
Upp till 68% rabatt
Garo Tall Glas Brun

Vattenglas från Nordal

Här har vi samlat Vattenglas från Nordal.
Upp till 67% rabatt
Limfjord Tumblerglas 25cl Amber

Vattenglas från Broste Copenhagen

Här har vi samlat Vattenglas från Broste Copenhagen.
Upp till 66% rabatt
Wave Dricksglas 25 cl 9,5 cm Glas Blue Smoke

Vattenglas från Anna Von Lipa

Här har vi samlat Vattenglas från Anna Von Lipa.
Upp till 65% rabatt
Jour Litet Vattenglas 23 cl

Vattenglas från NUDE

Utforska allt inom Vattenglas från NUDE.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar

Vattenglas från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024