Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack

Beställ Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Set med 6 vattenglas i blandade färger med en volym på 34,5 cl från danska aida.Dessa mångfunktionella glas från danska aida sätter både färg på vardagen och på den dryck som hälls upp i dem. Avnjut allt från vanligt vatten till en smaskig drink i dessa simpelt eleganta glas, med sin tunna stilrena design som samtidigt är robust nog för att låta glasen staplas på varandra när de ställs upp i köksskåpet.

Ett allroundglas för alla tillfällen helt enkelt!Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Chamois

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Degrenne

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Jamie Oliver

Se alla produkter