Sidan innehåller annonslänkar

Eva Solo - Acorn Vas 22 cm Stone

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Acorn glasvas från Eva Solo är något alldeles extra även utan årstidens blommor eller kvistar. Med sin organiska och enkla design kommer vasen till sin rätt i alla hem.

Praktisk insvängning i vasens topp får buketter att stå fint och glaset ger en vacker reflektion av ljuset. Vasen är också dekorativ med bara en enda snittblomma. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vaser från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Ebon Vas 19x29 cm Kristallglas Svart

Vaser från Orrefors

Se produkter inom Vaser från Orrefors.
Upp till 80% rabatt
Squeeze Vas Visible Colors 20 cm Citron

Vaser från Anna Von Lipa

Missa inga bra priser på Vaser från Anna Von Lipa.
Upp till 74% rabatt
Gala Vas Large 24,1cm Vit

Vaser från Jonathan Adler

Missa inga bra priser på Vaser från Jonathan Adler.
Upp till 73% rabatt
Duck Vase Fat Taupe

Vaser från 101 Copenhagen

Visa produkter inom Vaser från 101 Copenhagen.
Upp till 72% rabatt
Story Urna Ø23x28 cm Terrakotta Grå

Vaser från MUUBS

Se produkter inom Vaser från MUUBS.
Upp till 70% rabatt
Cooee - Ball Vas 8 cm Plum

Vaser från Cooee

Här har vi samlat Vaser från Cooee.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024