Sidan innehåller annonslänkar

Ada Stripe Vas 22,5cm Orchid/Light Purple

Beställ Ada Stripe Vas 22,5cm Orchid/Light Purple på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ada Stripe Vas 22,5cm Orchid/Light Purple inom kategorin Vaser.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 8x18 cm Klar

Sätt blombuketten eller vackra kvisten i Symre Vas från Magnor, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den minsta varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Rosendahl

Se alla produkter
Snuttefiltar  Tvättlappar

Snuttefiltar Tvättlappar från Little Roomies

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Victorinox

Se alla produkter
Matstolar

Matstolar från Forms & Objects

Se alla produkter