Sidan innehåller annonslänkar

Ada Dot Vas 26cm Golden Fleece Yellow

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Vaser från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Rörstrand - Swedish Grace Centerpieces Vas 26 cm

Vaser från Rörstrand

Här har vi samlat Vaser från Rörstrand.
Upp till 46% rabatt
Knabstrup Keramik - Ripple Vas 27 cm Dark Blue

Vaser från Knabstrup Keramik

Se vad Knabstrup Keramik har inom Vaser.
Upp till 45% rabatt
Iittala - Alvar Aalto Collection Vas 27 cm Ultramarin Blå

Vaser från Iittala

Här har vi samlat Vaser från Iittala.
Upp till 32% rabatt
Byon - Mila vas 26,5x25 cm Svart

Vaser från Byon

Här har vi samlat Vaser från Byon.
Upp till 41% rabatt
Design House Stockholm - Bon Bon Vas 28 cm

Vaser från Design House Stockholm

Här har vi samlat Vaser från Design House Stockholm.
Upp till 40% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Vas 21,5 cm

Vaser från Eva Solo

Här har vi samlat Vaser från Eva Solo.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 8x18 cm Klar

Symre Vas 8x18 cm Klar - sätt blombuketten eller vackra kvisten i vasen från Magnor, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den minsta varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024