Sidan innehåller annonslänkar

70s Vas XS 19 cm Keramik Sunset

Beställ 70s Vas XS 19 cm Keramik Sunset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 70s Vas XS 19 cm Keramik Sunset inom kategorin Vaser.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 8x18 cm Klar

Sätt blombuketten eller vackra kvisten i Symre Vas från Magnor, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den minsta varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gefle

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter
Dun- och fjäder täcken

Dun- och fjäder täcken från Nordun

Se alla produkter