Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Emerio Vakuumförpackare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med denna vakuumförpackare från Emerio försluter du din mat på så lite som 5-10 sekunder. Användningen av vakuumförpackning gör b.la.

att din mat håller längre och att du minskar risken för frysskador. Dessutom är en vaakumpackare ett utmärkt verktyg för dig som vill organisera och önskar mer utrymme i kylen och frysen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vakuumförpackare från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Foodsaver - Flow Vakuumpackare FFS006X

Vakuumförpackare från Foodsaver

Här har vi samlat Vakuumförpackare från Foodsaver.
Upp till 31% rabatt
OBH Nordica - OBH Nordica Vakuumförseglare Compact Fresh Svart

Vakuumförpackare från OBH Nordica

Här har vi samlat Vakuumförpackare från OBH Nordica.
Upp till 27% rabatt
Witt - Vakuumförseglare Premium Vit

Vakuumförpackare från Witt

Här har vi samlat Vakuumförpackare från Witt.
Upp till 25% rabatt
Caso - Vakuumförpackare FastVac 4004 Svart

Vakuumförpackare från Caso

Här har vi samlat Vakuumförpackare från Caso.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Fresh & Save Vakuumpåsar S Set 10-pack

Vakuumförpackare från Zwilling

Här har vi samlat Vakuumförpackare från Zwilling.
Upp till 18% rabatt
Wilfa - Vakuumrulle VR-28300 2-pack

Vakuumförpackare från Wilfa

Här har vi samlat Vakuumförpackare från Wilfa.

Se gärna också

Zwilling - Fresh & Save Vakuumpåsar S Set 10-pack -23%

Förvara dina råvaror, bröd, färska bär eller resterna från middagen i Fresh & Save vakuumpåse från Zwilling. Vakuumförpackade råvaror och mat bibehåller sin färskhet, aromer och näringsämnen upp till 5 gånger längre än icke vakuumförpackad mat. Vakuumpåsen i storlek small är perfekt att använda till mindre mängder mat. Njut av fräsch och smakrik mat även efter flera dagar i kylen eller frysen!

Vakuumpåsen är perfekt att använda när du ska laga mat med en sous vide. Fyll påsen med kött eller grönsaker, vakuumförsegla och lägg ner i vattenbadet. Använd även påsen när det är dags att marinera en köttbit eller grönsak. Lägg ner råvaran tillsammans med marinaden och vakuumförsegla. Vakuumet gör att marineringen går snabbare än vanligt.

Använd vakuumpåsen genom att fylla den med önskad mat, försegla påsen, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. Detta tar bara sekunder och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Vakuumpåsen kan förvaras i både kyl och frys, tål mikrovågsugn samt är återanvändningsbar. Vakuumfunktionen ser till att maten inte påverkas av frysskador. Vakuumpumpen säljes separat.

Använd gärna appen Zwilling Culinary World tillsammans med vakuumpåsen. Skanna påsens QR-kod och håll koll på dina förvarade matvaror via appen samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan det blir gammalt – innovativt och mycket smidigt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024