Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Ugnsform 35x23,5 cm Mässing

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rustika ugnsform i keramik från Dutchdeluxes passar utmärkt när du vill laga en god lasagne, ugnsrostade grönsaker eller en härlig gryta. Formen säljs med tillhörande lock samt underlägg i kork.

Underlägget blir en snygg detalj på middagsbordet samtidigt som det är smidigt utformat för att passa perfekt ovanpå locket. Formen finns i olika storlekar och färger och staplas enkelt i varandra med korkunderlägget som skydd emellan mot repor och skav.De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål diskmaskin samt mikrovågsugn. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 55% rabatt
V29 Lock till Gryta V28 3x20,3x14 cm

Ugnsformar från FDB Møbler

Här har vi samlat Ugnsformar från FDB Møbler.
Upp till 53% rabatt
BBQ Ugnsform 2,1 liter 36,5x23 cm Lera Svart

Ugnsformar från Römertopf

Utforska allt inom Ugnsformar från Römertopf.
Upp till 52% rabatt
Ugnsform Emaljerat Gjutjärn 18x12cm

Ugnsformar från Victoria

Här har vi samlat Ugnsformar från Victoria.
Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Ugnsfast Form 32x20 cm 2-pack Eva Trio Legio Nova

Ugnsformar från Eva Solo

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Pyrex - Cook & Freeze Form med lock 1,5 L

Ugnsformar från Pyrex

Här har vi samlat Ugnsformar från Pyrex.
Upp till 48% rabatt
PotteryJo - Daria Ugnsform 35 cm Clean grey

Ugnsformar från PotteryJo

Här har vi samlat Ugnsformar från PotteryJo.

Se gärna också

Kockums - Ugnsform Rund 24 cm Kräm

Ugnsform Rund 24 cm från Kockums i tidlös design är tillverkad i högkvalitativ emalj. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk och signaturfärg blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.

Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Kockums produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet. De tar också största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är därför helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd aldrig max värme på induktionshäll.
- Hetta aldrig upp en tom gryta.
- Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.
- Använd redskap av silikon eller trä.
- Undvik metallredskap då dessa kan repa emaljen.
- Rengöring: Låt kärlet svalna innan det sköljs eller diskas. Diska med varmt vatten och milt diskmedel. Skölj med vatten och torka noggrant. Diskmaskin kan användas men för att behålla färgens lyster rekommenderas handdisk.
- Använd endast mjuka diskredskap.
- Om något bränts fast rekommenderar vi att man ställer kärlet i blöt 10–15 minuter. Töm ut vattnet och häll därefter i citronsaft eller linoljesåpa. Låt stå några minuter och bearbeta därefter med en mjuk svamp.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024