Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Ljusgrön

Beställ Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Ljusgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,75 L Ljusgrön inom kategorin Termosflaskor.

Produktinformation

Praktisk termosflaska som håller kaffe och te varmt men också isvatten, juice och smoothies kallt. Finns i flera snygga färger att välja mellan.

Se gärna också

Aida - To Go Vattenflaska 50 cl Brun -27%

Tålig vattenflaska i metall från Aida.

Ta med dig Aidas återanvändbara vattenflaska i metall överallt – vare sig du ska till jobbet eller ut på äventyr. Detta är ett hållbart alternativ till en vanlig plastflaska som endast är designad för engångsanvändning, och har tagits fram i aluminium som är ett miljövänligt material som inte heller väger så mycket. Perfekt för dig som har bestämt dig för att leva en mer hållbar livsstil! Termosflaskan har en volym på 50 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska Aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. Aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Cult Design

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Blomus

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter