Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Tesil 7x14 cm Grå

Beställ AdHoc - Tesil 7x14 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Tesil 7x14 cm Grå inom kategorin Te- och kaffetillbehör.

Se gärna också

Denby - Halo Coffee Dripper Blå-svart -25%

Denby har skapat ett utbud av te- och kaffebryggningsprodukter i sin Brew-serie. Alla produkterna är tillverkade av högkvalitativ, lokalproducerad lera och glaserade för att förbättra hållbarheten. Coffee Dripper är en enkel bryggningmetod som tar fram den renaste smaken ur ditt kaffe. Vinkeln på 60 ° på dripperns sidor gör att vatten kan strömma genom alla delar av kaffet och det stora hålet längst ner gör det möjligt att justera kaffets smak efter vattenflödets hastighet. Eftersom den är tillverkad i stengods uppnås en maximal värmebehållning jämfört med andra keramiska och icke-keramiska alternativ. Designad för att placeras ovanpå en kopp, karaff eller kanna, den kan brygga upp två koppar kaffe åt gången.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Slickepottar och spatlar

Slickepottar och spatlar från Rösle

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från de Buyer

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Oxo

Se alla produkter