Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm

Jämför produkt Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Lampskärm Pappvolang 35 cm i kategorin Taklampor här hos oss.

Produktinformation

Lampskärm från Afroart. Den kjolliknande lampskärmen är tillverkad av ett tunt handgjort papper.

Sladd och lampa ingår ej. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Watt & Veke - Anna Plafond 40 cm Vit -43%

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt.

Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 40 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för två ljuskällor.

- Plafond 40 cm i diameter.
- Klädd i vitt bomullsjerseytyg.
- 2 ljuskällor.
- E14-sockel.
- Maxwatt 40 W.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kylväskor

Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Guzzini

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Le Creuset

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter