Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Brun

Beställ Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Brun inom kategorin Tabletter.

Produktinformation

Bordstabletten Raw från Aida är till för daglig användning, gjord i starkt material med smutsavvisande yta och halkfri silikonbas. Bordstabletten finns i flera härliga färger att välja mellan. .

Se gärna också

Lind DNA - Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm Moss -17%

Med Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic skapar du enkelt en både elegant och praktisk dukning. Bordstabletten Curve finns i en mängd härliga färger att välja mellan så att du kan skapa en personlig dukning. Att använda tabletter är både snyggt och smart, du tillför färg till din dukning samtidigt som du slipper eventuellt spill direkt på bordet.

Curve Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att tabletten ligger still och inte glider iväg. Använd dem direkt på bordet eller som placemats på en duk, att duka med flera lager skapar en ombonad och genomtänkt känsla och ger dig möjlighet att addera ytterligare färg för en extra effektfull dukning.

Använd dem som de är eller komplettera med de matchande glasunderläggen för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Arabia

Se alla produkter