Tefal - Renew+ Sauteuse med Glaslock 24 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Renew+ Sauteuse med glaslock 24 cm tillhör en serie keramiska non-stick stekpannor i olika storlekar och former. Serien är tillverkad i en ny generation av keramisk non-stick så att du kan använda minimalt med matfett, eller inget alls för en mer hälsosam matlagning.

Med Renew+ lyckas du i köket! Tack vare Thermo-fusion™ tekniken fördelas värmen jämnt för en mer effektiv matlagning Den smarta temperaturindikator Thermo-Signal™ ändrar färg och blir helt röd när temperaturen är optimal för tillagning.

Du får lätt en perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter. Utmärkt när du tillaga allt från grönsaker, kyckling eller omelett i stekpannan.

Redskapen i Renew+ serien är gjorda för att hålla länge och utan att bli fläckiga och passar extra bra i det mer miljömedvetna köket eftersom den är tillverkad av mer hållbara material. Stekpannorna kan användas på alla spishällar, även induktion.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024