Jamie Oliver - Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L

Beställ Jamie Oliver - Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Jamie Oliver - Jamie Oliver Gryta Tefal Cook's Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L inom kategorin Stekpannor.

Produktinformation

En klassisk och användbar gryta från Tefal Jamie Oliver.Jamie Oliver Gryta Tefal Cook"s Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är en klassisk gryta som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning. Laga ett storkok av köttfärssås till veckan eller en mustig gryta som får puttra riktigt länge på helgen.Denna gryta från Jamie Oliver Tefal har en 12,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med.

Dessutom rymmer den 5,2 L så du kan laga ordentligt med mat i den.Denna gryta från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen och gör att den har många användningsområden.Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic gryta Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Gryta Tefal Cook"s Classic Hard Anodized 24 cm med lock 5,2 L är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator

Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur. Grytan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

Grytan tål temperaturer upp till 210 ° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°. Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning.

Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor. I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver Classic kokkärl finns i ett flertal storlekar förutom denna härliga gryta Den stora stekpannan är 30 cm i diameter.

Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa användbara stekpannor från Jamie Oliver finns att köpa hos oss på Cervera!Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna

Stekpannor från andra varumärken

Upp till 59% rabatt
Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset Tefal Classic Stekpannor HA 24 cm + 28 cm

Stekpannor från Jamie Oliver

Missa inga bra priser på Stekpannor från Jamie Oliver.
Upp till 59% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Keramisk Stekpanna 28 cm

Stekpannor från Eva Solo

Missa inga bra priser på Stekpannor från Eva Solo.
Upp till 51% rabatt
Woll - Diamond XR Logic Stekpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

Stekpannor från Woll

Visa produkter inom Stekpannor från Woll.
Upp till 45% rabatt
Iittala - Tools Stekpanna 24 cm

Stekpannor från Iittala

Här har vi samlat Stekpannor från Iittala.
Upp till 25% rabatt
Lodge - Stekpanna 12 cm

Stekpannor från Lodge

Visa produkter inom Stekpannor från Lodge.
Upp till 44% rabatt
Scanpan - Scanpan CTX Stekpanna 28 cm

Stekpannor från Scanpan

Se vad Scanpan har inom Stekpannor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023