Sidan innehåller annonslänkar

Satake - Outdoor Stekhäll 58 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Outdoor Stekhäll 58 cm från Satake är den perfekta traktörhällen med kant för uteköket. Kan användas i stor utsträckning för att laga mat både ute i naturen och med familj eller vänner i trädgården.

Tänd en eld eller gasolbrännare och ställ stekhällen på plats, gör smashed burgers, en höstig gryta, Texas chilli, Jambalaya eller varför inte en paella. De suveräna stekegenskaperna från det varmvalsade kolstålet gör matlagningen underbar.

Komplettera gärna med andra kvalitetsprodukter från japanska Satakes Outdoor-serie så som tripod, grytor, grill/hamburgerpress och stormtändare.Skötselråd1. Förberedelser - Rengör traktörhällen med varmt vatten eller ett milt rengöringsmedel.

Efter rengöring, fördela ett tunt lager av vegetabilisk olja, t.ex. rapsolja, över hela ytan.

Ta bort överflödig olja med en pappershandduk - låt inte överskottsolja samlas i den centrala delen. Värm hällen över öppen eld, en gasolbrännare eller grill tills det översta lagret av pannan har en mörk patina efter att fettet har avdunstat (åtminstone i mitten).

Behandlingen kan upprepas och ger bättre och bättre patina och yta.2. Rengöring - Det är bäst och lättast att rengöra direkt efter användning, medan pannan fortfarande är varm.

Ta bort eventuellt överflödigt matfett från pannan. Häll vatten i pannan och låt koka upp.

Ta bort resterna med en spatel och hushållspapper. Torka noga.

Om diskmedel behövs,upprepa steg 1 innan nästa användning.3. Förvaring - Torka pannan och skydda den genom att gnida ett tunt lager olja på ytan.

Förvara på en torr plats. Om rost uppstår efter långtidsförvaring eller felaktigt handhavande av hällen, ta bort rosten med stålull eller ett rengöringsmedel, tvätta pannan, torka och skydda med olja.

Stekhällar från andra varumärken

Dorre - Steffie Stekbord 34x39 cm Kolstål

Stekhällar från Dorre

Här har vi samlat Stekhällar från Dorre.
Satake - Outdoor Stekhäll 58 cm Svart

Stekhällar från Satake

Utforska allt inom Stekhällar från Satake.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024