Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm

Beställ Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Stripe Smörkniv Olivträ 15 cm inom kategorin Smörknivar.

Produktinformation

Bred din smörgås med denna fina smörkniv av vackert olivträ från Afroart. Smörknivarna tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja med olivolja regelbundet, så håller den längre.

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Iittala - Collective Tools Smörkniv 16,5 cm Rostfritt Stål

Smörkniven i Collective Tools-kollektionen från Iittala är tillverkad av borstat rostfritt stål med en satinliknande yta. Smörknivens mjuka linjer tillsammans med finishen ger den ett modernt och medvetet uttryck.

Den legendariska arkitekten Antonio Citterio och industridesignern Glen Oliver Löws flerfaldigt prisbelönta serie Collective Tools har fått stor uppmärksamhet för sin exceptionella kombination av design, funktion och innovation, varje redskap i serien känns omedelbart bekvämt i handen och är lätt att använda.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Speglar

Speglar från Hay

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Design House Stockholm

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Vintage

Se alla produkter