Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Skål 4-pack

Beställ Aida - Harvey Skål 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Skål 4-pack inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Set med 4 skålar i blyfritt glas från danska aidas Harvey-kollektion.Låt dina gäster avnjuta välkomstsnacksen på allra bästa sätt med detta 4-pack snacksskålar i glas från aida. Ställ ut skålarna på väl utvalda platser i ditt hem, och låt dina vänner förundras över skålarnas elegans - vilket rum de än befinner sig i.

Skålarna är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalitet och har en diameter på 6 cm för plats för den perfekta mängden snacks så att man varken föräter sig eller blir för hungrig innan middagen serveras. Skålarna har vackert utformats med ett exklusivt elegant mönster som har tagits fram med inspiration tagen från klassiska kristallglas, och resultatet blir skålar som håller i tiden för användning i många år framåt.

Skålarna kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Gustavsberg

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Vintage

Se alla produkter