Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Matsked 4-pack Guld

Beställ Aida - RAW Matsked 4-pack Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Matsked 4-pack Guld inom kategorin Skedar.

Produktinformation

Matsked 4-pack från Aida. Passar både vardags som till fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Setet finns i tre olika färger svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Rörstrand

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter