Dutchdeluxes - BBQ XL Skärbräda Ek Fyrkant

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Riktigt stor skärbräda med dubbla handtag från Dutchdeluxes, tillverkad av solid ek. Den här stora skärbrädan har en slät sida som är perfekt som uppläggningsfat för större sällskap.

Den andra sidan har utskurna skåror för som samlar upp vätska så som kött- eller fruktsaft. När skärbrädan inte används blir den en snygg inredningsdetalj om du hänger upp den.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skärbrädor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Skärbräda 48 cm Teak

Skärbrädor från Tramontina

Visa produkter inom Skärbrädor från Tramontina.
Upp till 43% rabatt
Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm

Skärbrädor från Continenta

Här har vi samlat Skärbrädor från Continenta.
Upp till 40% rabatt
Hay - Half & Half Skärbräda 38x25 cm Blå

Skärbrädor från Hay

Här har vi samlat Skärbrädor från Hay.
Upp till 38% rabatt
Anders Petter - Backaryd Planksteksbräda 2-pack

Skärbrädor från Anders Petter

Utforska allt inom Skärbrädor från Anders Petter.
Upp till 35% rabatt
TEAKHAUS - Skärbräda 42x28 cm Rundad

Skärbrädor från TEAKHAUS

Här har vi samlat Skärbrädor från TEAKHAUS.
Upp till 28% rabatt
Jamie Oliver Skärbräda Small

Skärbrädor från Jamie Oliver by Tefal

Här har vi samlat Skärbrädor från Jamie Oliver by Tefal.

Se gärna också

Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä

Skärbräda i oljebehandlat askträ som mäter 38x28 cm från norska Modern Houses Pizza Angels-serie.

Preppa alla dina favoritingredienser till pizzan med denna robusta skärbräda från Modern House. Modern Houses Pizza Angels-skärbräda är designad i hållbart oljebehandlat askträ med frästa kanter som ger dig ett bra grepp när du skär upp de allra mest envisa pizzatoppingsen. Skärbrädan kan förutom uppskärning av pizzaingredienser även användas som en elegant serveringsbricka för ost och chark med medföljande kex och gör sig riktigt bra utställd på allt från middagsbord till vardagsrumsbord. Skärbrädan mäter 38x28 cm och för att bevara träet för längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att man i stundom behandlar ytan med naturlig matolja såsom kokos- eller rapsolja. För rengöring rekommenderas handdisk.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024