Sidan innehåller annonslänkar

Acacia small skärbräda natur

Beställ Acacia small skärbräda natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acacia small skärbräda natur inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Dekorativ skärbräda i akaciaträ. Skärbrädan bör sköljas i kallt vatten innan den tvättas i varmt rinnande vatten.

Låt aldrig skärbrädan ligga i vatten då träet kan slå sig och sprickor kan uppstå. Torka den direkt efter tvätt med en handduk eller ställ den upp så den torkar på båda sidor.

Smörj den rengjorda skärbrädan med neutral matolja eller annan olja som är godkänd för matkontakt. Detta mättar skärbrädan vilket gör att håller sig fin år efter år samt hindrar att fukt tränger in i träet. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm -1%

En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ishinkar

Ishinkar från Orrefors

Se alla produkter
OljorVinäger

OljorVinäger från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Craft

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter