Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå

Beställ Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grå inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Skål i blåfärgat stengods som mäter 14 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera allt från matiga soppor till en riktigt god efterrätt i denna eleganta skål från danska aida. Skålen är tillverkad i stengods av riktigt hög kvalité för lång hållbarhet och har en noggrant framtagen mörkblå färg som för tankarna till vackra sommarnätter och midnattshimlens lugn.

Skålen är utsmyckad med Relief-seriens klassiska räfflade mönster som ger den det där lilla extra för en unikt modern look som kommer att stå sig i tiden. Skålen mäter 14 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Bergs Potter

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Pols Potten

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gerbera

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se alla produkter