Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Dessertskål 20 cl 4-pack

Beställ Aida - Harvey Dessertskål 20 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Dessertskål 20 cl 4-pack inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Set med 4 dessertskålar med en volym på 20 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Låt desserten vara stjärnan på din trerättersmiddag med dessa vackra dessertskålar från aida. Vare sig du serverar en riktigt smaskig fruktsallad eller svalkande sorbet med bär så kommer skålarna från Harvey-serien garantera att ditt eleganta dessertupplägg både lyfts fram och upp, tack vare sin ljuvliga design med ett exklusivt framtaget mönster som tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas.

Dessertskålarna är tillverkade i blyfritt glas och har en volym på 20 cl för en perfekt mängd efterrätt efter en storslagen middag. Skålarna kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Rosendahl

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Rosendahl

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Ariete

Se alla produkter