Sidan innehåller annonslänkar

Dyna till Paris chair vit / taupe, Sika-Design

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sitts- och ryggdyna till Paris chair. Dynan består av en kärna av polyeterskum med tyg som passar både inomhus och utomhus.

Dynan passar således till både Paris chair i natur rotting samt för utomhusmodellen i konstfiber.Artikelnamn AJ-11Y Seat- and back cushion.Dynan sys i Danmark och håller hög kvalitet. Välj mellan färg vit eller taupe.

Det finns även möjlighet att få dynan sydd i annat tyg. Kontakta kundtjänst för typprov.Färg vit eller taupe.Fri leverans.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Grace matbord m / glastopp Vintage white, Sika-design

9493X Grace dining table w/glass top, Vinte white.

Tål att stå ute och kräver minimal omvårdnad. Skötselfri fiber på aluminiumram. Ser ut och känns som äkta rotting. Handgjord i hög kvalitet.
Grace finns i färgerna: Chestnut, Vintage white och Antique. 

Grace matbord mått: Diameter: 120 cm, höjd: 72 cm.

Obs! Grace i vitt tillverkas på beställning och har leveranstid, ca 8-12 veckor. Färg Antique och Natur finns för leverans inom 1-2 veckor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024