Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tvärs Servett 50x50 cm Beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvärs Servett 50x50 cm från Ekelund - Duka vackert och stämningsfullt både till vardag och fest med dessa servetter.Tillverkad av 55% ekologisk bomull och 45% ekologisk lin och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier. Tillverkat i Sverige.

Denna servett är en perfekt att kombinera med andra textilier från Ekelund, vilka du kan använda för att smycka köket, matsalen och andra rum i ditt hem. Servetten kan med fördel användas som en elegant bordsduk eller placeras stilfullt i brödkorgen för att addera en touch av omsorg och sofistikation till din dukning. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Servetter från andra varumärken

Upp till 65% rabatt
Checked Servett 50x50 cm Grön

Servetter från Lexington

Visa produkter inom Servetter från Lexington.
Upp till 62% rabatt
Servetter 2-pack 30x30 cm Bomull Lila

Servetter från HKLiving

Här har vi samlat Servetter från HKLiving.
Upp till 61% rabatt
Julia Linneservett pewter 45x45

Servetter från Himla

Visa produkter inom Servetter från Himla.
Upp till 58% rabatt
Servetter 2-pack 45x45 cm Linne Granit

Servetter från FanniK

Utforska allt inom Servetter från FanniK.
Upp till 50% rabatt
Byon - Trapani Servett Lin 45x45 cm Terrakotta

Servetter från Byon

Missa inga bra priser på Servetter från Byon.
Upp till 50% rabatt
Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd

Servetter från Ekelund

Se produkter inom Servetter från Ekelund.

Se gärna också

BY MORGENSEN - Tygservett 55x55 cm Earth

De eleganta tygservetterna från By Mogensen är tillverkade i ett hållbart material av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Tygservetten är vävd i nordiska, harmoniserande nyanser av grått och brunt som passar perfekt in i många stilar. Den läckra bomullen av högsta kvalitet gör att tygservetten ser fin och elegant ut, hur den än viks. Samtidigt skapas ett tidlöst, lugnt och hemtrevligt uttryck i rummet.

Tygservetten har en klassisk, fyrkantig form som mäter 55x55 cm. Med en tygservett från By Mogensen skapar du enkelt ett personligt uttryck i traditionella material och med inbjudande, unik design och färg. Kollektionen är inspirerad av Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen. De var båda designers och hade en stor kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens var en av vår tids största möbeldesigners. Hans enkla och funktionella design har uppskattats av konsumenter runt om i världen i ett halvt sekel. Emilie Mogensen har omtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024