Sidan innehåller annonslänkar

Rörstrand - Swedish Grace Skål 1,7 L Snö

Beställ Rörstrand - Swedish Grace Skål 1,7 L Snö på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - Swedish Grace Skål 1,7 L Snö inom kategorin Serveringsskålar.

Produktinformation

Stor skål ur serien Swedish Grace med volym 1,7 liter. Skålen passar för servering av sallad, potatis, frukt eller dessert.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt.

Serveringsskålar från andra varumärken

Upp till 80% rabatt
Rörstrand - "Annika" Skål på fot

Serveringsskålar från Rörstrand

Se vad Rörstrand har inom Serveringsskålar.
Upp till 55% rabatt
Modern House - Black Satin Serveringsskål 26 cm Svart

Serveringsskålar från Modern House

Utforska allt inom Serveringsskålar från Modern House.
Upp till 32% rabatt
Orrefors - Precious Skål 16 cm

Serveringsskålar från Orrefors

Här har vi samlat Serveringsskålar från Orrefors.
Upp till 37% rabatt
Georg Jensen - Bloom Skål Liten 26 cm Blank

Serveringsskålar från Georg Jensen

Visa produkter inom Serveringsskålar från Georg Jensen.
Upp till 23% rabatt
Byon - Cara Skål 17 cm Beige

Serveringsskålar från Byon

Här har vi samlat Serveringsskålar från Byon.
Upp till 30% rabatt
Bitz - Salladsskål 24 cm Grå/Rosa

Serveringsskålar från Bitz

Visa produkter inom Serveringsskålar från Bitz.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Lila -25%

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023