Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Creative Glass Glasfat 34,5 cm Klar

Beställ Aida - Raw Creative Glass Glasfat 34,5 cm Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glasfat 34,5 cm Klar inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Stor glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till servering eller som uppläggningsfat. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

PotteryJo - Daria Fat Oval 35 cm Sand -29%

Det stora och maffiga ovala fatet ur serien Daria från PotteryJo kommer bli perfekt till sommarens alla trevliga luncher och middagar. Det rejält tilltagna serveringsfatet är handgjort och tillverkat i stengods, fatet kommer passa lika bra att presentera läckra snittar till välkomstdrinken som att servera en krispig sallad på. När du inte använder det kommer det att bli ett snyggt fruktfat eller varför inte bara ha det framme som det är – en fin inredningsdetalj. Daria fat finns i flera läckra färger att välja mellan.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Rosendahl

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Handtvål

Handtvål från hemtex

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Design House Stockholm

Se alla produkter