Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Dessertset 5 delar

Jämför produkt Aida - Harvey Dessertset 5 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Harvey Dessertset 5 delar i kategorin Serveringsfat här hos oss.

Produktinformation

Dessertset i blyfritt glas i 5 delar med uppläggningsfat samt 4 assietter från danska aidas Harvey-serie.Presentera och servera en fantastisk efterrätt i stil med detta exklusiva dessertset från aida. Man brukar ju säga att man först äter med ögonen, och med detta vackert designade efterrättsset från den hyllade Harvey-kollektionen kan du vara säker på att det inte kommer att dröja länge innan dina gäster ber om en till portion.

Det stora uppläggningsfatet passar perfekt för servering av en vacker jordgubbstårta eller cheesecake och de lika eleganta assietterna låter bitarna fortsätta glänsa när de sedan portioneras ut. Dessertsetet är tillverkat i blyfritt glas av högsta kvalitet, och har utsmyckats med ett exklusivt mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen från 70-talet.

Dessertsetet går att diskas i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Marimekko

Se alla produkter
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Le Creuset

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Le Creuset

Se alla produkter
Knivset

Knivset från Lion Sabatier

Se alla produkter