Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Mörkgrå

Beställ Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Mörkgrå inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Lin är ett fantastiskt naturmaterial med extremt bra och hållbara egenskaper. De här fantastiska linneservetterna är tillverkade av 100% rent linne och är därför av mycket hög kvalitet.

Se gärna också

Stanley - Adventure Stekpanneset 9-delar Grön/Rostfritt -25%

När det är dags att bege sig ut på nya äventyr är detta stekpanneset i 9 delar från Stanley det enda rätta att packa ner. Den här uppsättningen har nämligen allt som behövs för att tillreda en god måltid ute i det fria och maten smakar ju alltid som bäst utomhus.

Använd skärbrädan för att förbereda råvarorna som sedan tillagas i stekpannan, servera måltiden på tallrikarna och använd de praktiska besticken som både är en gaffel och en sked, sporksen, att äta med - det ultimata setet!

Alla delar kan smidigt förvaras inuti stekpannan som försluts med det medföljande locket och blir då ett kompakt set som enkelt kan packas ner i ryggsäcken. Stekpannan har en volym på 0,94 liter och tallrikarna en diameter på 15.2 cm. Samtliga delar rengörs enkelt i diskmaskinen när friluftslivet kommit till sitt slut.

Uppsättningen består av:
- 1 stekpanna med avtagbart handtag
- 1 skärbräda
- 2 tallrikar
- 2 sporks
- 1 stekspade - 1 skål
- 1 lock

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Kosta Boda

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Yaxell

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter