Afroart - Stripe Serveringssked sned Olivträ 23 cm

Jämför produkt Afroart - Stripe Serveringssked sned Olivträ 23 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Stripe Serveringssked sned Olivträ 23 cm i kategorin Serveringsbestick här hos oss.

Produktinformation

Vacker träsked av olivträ från Afroart. Träskedarna tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja med olivolja regelbundet, så håller den längre.

Varje sked är handgjord och därför helt unik i sitt utseende. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm -24%

Tänk vad många olika sorters skedar det finns; ?matskedar, teskedar, kaffeskedar, moccaskedar, syltskedar (vilkas blad är bredare fram- än baktill), ströskedar (med runda perforerade blad, för socker), farsskedar (härstammar från Iran) med flera. Skeden vi presenterar här är en dessertsked, lämplig till just desserter. Skeden kommer från Robert Welch och serien Honeybourne.

Handtagen i denna serie har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.

Ett vackert hantverk för att skapa en unik och personlig dukning.

Alla Honeybourne-bestick finns med spegelfinish, har livstidsgaranti och tål maskindisk.

Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.
Så "Enjoy your meal" som Robert Welch själv skulle sagt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Golvlampor

Golvlampor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter