Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Dotted Salladsbestick

Beställ Afroart - Dotted Salladsbestick på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Dotted Salladsbestick inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Ett par fina salladsbestick i olivträd, dekorerade med ett prickigt mönster på handtagen från Afroart. Vackra att duka fram salladen med.

Dessa salladsbestick är handgjorda och tillverkade i Kenya av en mindre grupp hantverkare.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Tramontina - Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar -25%

Elegant set med tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina.

Detta set med en tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Essentiella, perfekta och vackra bestick för efterrätter och tårtor som fulländar varje middagsbjudning, kafferep eller tårtkalas.

Tårtspaden och tårtgafflarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som kan användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.

Tårtspaden är 24 cm lång och 4,5 cm bred och de sju tårtgafflarna är vardera 14,5 cm långa och 2 cm breda.

Tramontina Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera! Bland annat finns fina efterrättsskedar i samma serie att matcha med.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Snapsglas

Snapsglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Bitz

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Arabia

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Gustavsberg

Se alla produkter