Drit Forbanna - Drit Forbanna BBQ Sås Passiv Aggressiv 50 cl

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Drit Forbanna BBQ Sås Passiv Aggressiv 50 cl är en rikitg Håll käften-sås som innehåller både chipotle och rökt paprika - en mentalt instabil sås med mycket uppdämd ilska! Passiv aggressiv kan användas på alla typer av grillat kött och är vansinnigt god på kyckling och fläsk Drit Forbanna Passiv Aggressiv-sås kommer i en snygg brun glasflaksa med snäpplock som du gärna låter stå framme under middagen så du har den nära tillhands om du vill addera mer hetta.Inehåll;Ketchup, balsamvinäger, honung, farinsocker, hickory, chipotle, vitlök, rökt paprika, peppar, salt, senap, selleri, sulfitDet norska företaget Drit Forbanna har sedan 2017 utvecklat och producerat mat- och drycksrelaterade produkter med en twist.

Drit Forbannas produkter kännetecknas av hög kvalitet, en snygg förpackningsdesign och en hel del härlig humor och attityd. Enjoy!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024