Sidan innehåller annonslänkar

Dumbo påslakanset blå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Påslakanset till baby i ekologisk bomull med motiv på söta blå elefanter. Ett skönt påslakan för de lite kallare nätterna eller för den som är frusen.Förpackningen innehåller ett örngott för babykudde (38x55 cm) och ett påslakan för babytäcke (100x130 cm) som stängs nedtill med en dold dragkedja.

Alla påslakanset från Little Roomies saknar hörnhål vid toppen av påslakanet av säkerhetsskäl för din baby.It’s all about the little things. Tiny hands, small steps and little smiles.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sängkläder barn baby från andra varumärken

Billie örngott vit

Sängkläder barn baby från Little Roomies

Utforska allt inom Sängkläder barn baby från Little Roomies.
Baby stripe ECO Påslakanset baby blå

Sängkläder barn baby från hemtex

Missa inga bra priser på Sängkläder barn baby från hemtex.

Se gärna också

Lilja påslakanset multi

Påslakanset till baby i 100% ekologisk bomull. Påslakanet har ett vackert blommönster och fina band runtom örngottet och påslakanet. Förpackningen innehåller ett örngott för babykudde och ett påslakan för babytäcke som stängs nedtill med en dold dragkedja. Alla påslakanset från Little Roomies saknar hörnhål vid toppen av påslakanet av säkerhetsskäl för din baby.It’s all about the little things. Tiny hands, small steps and little smiles. A collection of truly wonderful things designed with care for our little ones.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024