Premium sänggavel multi/beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sänggavel i slitstark möbeltextil med en konstruktion av massiv furu och HDF (hög densitet fiberboard). Med en sänggavel ramar du enkelt och elegant in sängen och får en hotellkänsla på sovrummet.Sänggaveln finns i 160 och 180 cm och är 120 cm hög.European craftmanship.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från den skandinaviska hantverkstraditionen. .

Sänggavlar sängbänkar från andra varumärken

Complete sängbänk grå

Sänggavlar sängbänkar från Nordic Rest

Visa produkter inom Sänggavlar sängbänkar från Nordic Rest.
Premium sänggavel natur

Sänggavlar sängbänkar från hemtex

Visa produkter inom Sänggavlar sängbänkar från hemtex.

Se gärna också

Complete sängbänk beige

Sängbänk med praktisk förvaring. Komplettera din säng med en bänk vid fotändan. En bekväm möbel som förhöjer sovrummets känsla.Bänken är 140x44x43 cm.European craftsmanship.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från den skandinaviska hantverkstraditionen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024