Eden sänggavel naturoljad beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elegant, väggmonterad sänggavel med ram i massiv ek och slitstark textil. Med en sänggavel ramar du in sängen på ett enkelt sätt, och skapar en hotellkänsla i sovrummet.Sänggaveln passar till en säng på 180 cm, är 199 cm bred och 56 cm hög.European craftsmanship.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från den skandinaviska hantverkstraditionen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sänggavlar sängbänkar från andra varumärken

Complete sängbänk grå

Sänggavlar sängbänkar från Nordic Rest

Visa produkter inom Sänggavlar sängbänkar från Nordic Rest.
Premium sänggavel natur

Sänggavlar sängbänkar från hemtex

Visa produkter inom Sänggavlar sängbänkar från hemtex.

Se gärna också

Basic sänggavel grå

Sänggavel i slitstark polyester med konstruktion av massiv furu och HDF. Med en sänggavel ramar du enkelt och elegant in sängen, och skapar en hotellkänsla i sovrummet.Sänggaveln finns i bredden 120 och 180 cm och är 123 cm hög.European craftsmanship.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från skandinaviskt hantverkstradition.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024