Sidan innehåller annonslänkar

Willow ramsäng medium/medium natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stilren och kvalitativ säng med multipocket progressiv fjädermadrass indelad i sju zoner och en andningsbar övermadrass i latex. Madrassen ger utmärkt liggkomfort och är anpassad för att ge stöd där du behöver det.

Sängramen och madrassens ytterkanter är klädda i ett slitstarkt tyg av bomull och hampa, sängramen är tillverkad av massiv furu och benen är av svartlackerad metall.-Fasthet Individuellt anpassad komfort, välj mellan fast och medium på höger och vänster sida-Madrass med progressiv multipocketfjädring för bra rörelse och hållbarhet-Fjädermadrass indelad i sju zoner för optimal liggningskomfort-Premiumkvalitet på övermadrass i latex med avtagbart och tvättbart överdragVad innebär det att madrassen är zonindelad?En bra säng är individuell, men tekniskt innebär det att ryggraden ska vila och vara helt rak när du ligger på madrassen. En madrass som anpassar sig till olika delar av din kropp ger bättre sömn, komfort och hälsa.

En zonindelad madrass har mjukare zoner för axlar och höfter, och fastare zoner för huvud och midja. På så sätt anpassar sig madrassen till din kropp och ger optimalt stöd där det behövs.

Kroppsvikten påverkar stödet, och antalet zoner som madrassen är indelad i säger något om hur exakt stödet blir. Ju fler zoner, desto mer exakt anpassat blir stödet.Vad innebär det att madrassen är progressiv?Progressiva pocketfjädrar är utformade så att fjädern är mjukare på toppen och fastare ju längre ner i fjädern du kommer.

Fjädrarna anpassar sig därför till kroppsvikten när du ligger på dem. Både medium och fast fungerar därför för de flesta kroppsbyggnader och valet av komfort handlar mer om personliga preferenser.Vad är multipocket?En multipocketfjäder har mycket mindre diameter än en traditionell pocketfjäder.

Det innebär att det får plats med fler fjädrar i madrassen än i en traditionell pocketfjädermadrass, vilket ger extra jämnt och bra stöd åt kroppen.Willow Bed uppbyggnadBäddmadrass 6 cm andningsbar bäddmadrass i latex, med vaddering på båda sidor.Madrass Fjädermadrass med 15 cm progressiva multipocketfjädrar och 2 cm skumlager. Pocketfjäder innebär att spiralfjädrarna ligger i varsin ficka för att behålla kvaliteten och säkerställa att fjädrarna kan röra sig oberoende av varandra.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024