Sidan innehåller annonslänkar

Plus kontinentalsäng fast komfort natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Komfortabel kontinentalsäng där du kan välja individuellt anpassad fasthet på höger och vänster sida. Dubbel fjädermadrass med 7 zoners pocketfjädrar för god komfort, individuellt valbar fasthetsgrad och robust tyg.

Sängramen och utsidan av madrassen är klädda i ett slitstarkt naturtextil av bomull och hampa. Sängram av massiv furu med ben i björk.

Med Plus Bed kontinentalsäng får du extra bra komfort och valbar fasthetsgrad på höger och vänster sida.Observera att en bäddmadrass ingår.Fasthet individuellt anpassad komfort, välj mellan fast och medium på höger och vänster sida- Madrass med pocketfjädrar för bra rörelse och hållbarhet- Fjädermadrass indelad i sju zoner för god ligkomfort- Avtagbart och tvättbart överdrag på bäddmadrassenVad betyder det att madrassen är zonindelad?En bra säng är individuell, men tekniskt sett innebär det att ryggraden ska vila och vara helt rak när du ligger på madrassen. En madrass som anpassar sig till olika delar av din kropp ger bättre sömn, komfort och hälsa.

En zonindelad madrass har mjukare zoner för axlar och höfter och fastare zoner för huvud och midja. På så sätt anpassar sig madrassen till din kropp och ger optimalt stöd där du behöver det.

Kroppsvikt och om du väljer fast eller medium säng påverkar stödet, och antalet zoner som madrassen är indelad i säger något om hur exakt stödet blir. Ju fler zoner, desto mer precist anpassat blir stödet.Sängens uppbyggnadSängbotten 12 cm träramp i massiv furu + sängbotten med 13 cm pocketfjädrar och 2 cm skumlager.

Solid säng med två stödben och fyra synliga ben i björk.Benhöjd 12 cm Bäddmadrass 6cm andningsbar bäddmadrass i Supersoft HR-skum med vaddering på båda sidor.Madrass Vändbar fjädermadrass med 15cm pocketfjädrar och 3cm skumlager. Madrassen kan levereras med individuell fasthetsgrad på höger och vänster sida.

Pocketfjädrar innebär att spiralstäckorna ligger i varsin ficka för att behålla kvaliteten och säkerställa att fjädrarna kan röra sig oberoende av varandra. Madrassen är indelad i sju zoner för optimalt stöd och god komfort, och kan vändas, men då måste man byta sida om man har individuell fasthet på höger och vänster sida.Sängen finns i bredden 160 och 180 cm.

Sängen är 200 cm lång och 70 cm hög. Benen på sängen är 12 cm höga.European craftsmanship.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från skandinaviskt hantverkstradition.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024