Sidan innehåller annonslänkar

Eden säng vitoljad ek beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Snygg kvalitetssäng med multipocketfjädermadrass indelad i sju zoner och bäddmadrass i högkvalitativt HR-skum. Madrassen ger bra liggkomfort och är anpassad för att ge stöd där du behöver det.

Sängramen är tillverkad av massivt ekträ och finns i två olika behandlingar vitpigmenterad olja och naturolja. Benen är gjorda av trä i samma färg.

Sängramarna är tillverkade av laminatbjörk och har en konstruktion som ger lätt fjädring. - Madrass med multipocketfjädrar för bra rörelse och hållbarhet - Fjädermadrass indelad i sju zoner för bra liggkomfort - Högkvalitativ övermadrass i HR-skum med avtagbart och tvättbart överdragVad innebär det att madrassen är zonindelad? En bra säng är individuell, men tekniskt sett innebär det att ryggraden ska vila och vara helt rak när du ligger på madrassen.

En madrass som anpassar sig till olika områden av din kropp ger bättre sömn, komfort och hälsa. En zonindelad madrass har mjukare zoner för axlar och höfter och fastare zoner för huvud och midja.

På så sätt anpassar sig madrassen till din kropp och ger optimalt stöd där det behövs. Kroppsvikt påverkar stödet, och antalet zoner madrassen är indelad i säger något om hur exakt stödet blir.

Ju fler zoner, desto mer exakt anpassat blir stödet.Vad är multipocket? En multipocketfjäder har mycket mindre diameter än en traditionell pocketfjäder. Det betyder att det finns plats för fler fjädrar i madrassen än i en traditionell pocketfjädermadrass, vilket ger extra jämnt och bra stöd för kroppen.Så är Eden-sängen uppbyggdÖvermadrass 6 cm andningsbar övermadrass i HR-skum, med vaddering på båda sidor.

Madrass Fjädermadrass med 10 cm multipocketfjädrar och 3 cm skumlager. Pocketfjäder innebär att spiralerna ligger i varsin ficka för att behålla kvaliteten och säkerställa att fjädrarna kan röra sig oberoende av varandra.

Madrassen är indelad i sju zoner för optimalt stöd och bra liggekomfort. Sängram 7 cm hög dekorativ sängram i massivt ekträ och sängram i fanér av björk.

Ben 13 cm höga ben i massivt ekträSängens madrassyta är 180x200 cm, och sängen med sängramen är 210 cm lång, 195 cm bred och 40 cm hög.Europeiskt hantverk. Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från skandinaviskt hantverkstradition. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024