Sidan innehåller annonslänkar

Duo bäddsoffa natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Duo Bed - säng och soffa i ett!En bekväm säng med matchande soffkuddar Madrassen har pocketfjädrar för ökad hållbarhet och komfort.

Den dubbelsidiga och vändbara bäddmadrassen möjliggör olika användningsområden. Sängramen och soffsidan av bäddmadrassen är klädda i ett slitstarkt naturmaterial av bomull och hampa.Denna säng fungerar som soffa på dagen och säng på natten – en smart möbel för studentlägenheten eller gästrummet.

Bäddmadrassen är vändbar, och den textilklädda sidan fungerar som sittkudde tillsammans med ryggkuddar och cylindervaddkudden för soffan. Ta bort de extra kuddarna och vänd madrassen med den vita sidan uppåt för att använda den som säng.-Tvåsidig, vändbar bäddmadrass för olika ändamål-Medföljande soffkuddar, sängram klädd i slitstarkt naturmaterial-Madrass med pocketfjädrar för god hållbarhet och komfortDuo Beds uppbyggnadBäddmadrass 6 cm vändbarMadrass Pocketfjädrar, fast komfortSängram 12 cm i massiv furuBenhöjd 16 cmSängen finns i bredd 90 och 120 cm och är 200 cm lång.Europeiskt hantverk.Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från den skandinaviska hantverkstraditionen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sängar från andra varumärken

Upp till 23% rabatt
Basic kontinentalsäng grå

Sängar från Nordic Rest

Här har vi samlat Sängar från Nordic Rest.
Eden säng vitoljad ek beige

Sängar från Forms & Objects

Missa inga bra priser på Sängar från Forms & Objects.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024