Elena ljusfiltrerande upp & ned-plisségardin vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ljusfiltrerande plisségardin med diskret blommönster och trådlös reglering. Kan kapas upp till 7,5 cm i bredden på varje sida och anpassas för ditt fönster.

Plisségardinen manövreras lätt nedifrån och upp och uppifrån och ned. Monteras med snören vid sidorna och kan justeras och parkeras i valfri höjd.

Fästen och skruvar för montering på invändig karm medföljer. Fästen för montering på utvändig karm säljs separat. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fiona upp och ner mörkläggande dubbel plisségardin vit

Mörkläggande dubbel plisségardin med trådlös reglering. Plisségardinen manövreras lätt nedifrån och upp och uppifrån och ned. Det dubbla tyget är ljudabsorberande och energibesparande vilket hjälper till att hålla värmen ute på sommaren och kyla inne på vintern. Kan kapas upp till 7,5 cm i bredden på varje sida och anpassas för ditt fönster. Monteras med snören vid sidorna och kan justeras och parkeras i valfri höjd. Fästen och skruvar för montering på invändig karm medföljer. Fästen för montering på utvändig karm säljs separat. Krav för montering: 1,5 cm avstånd till karm på varje sida och minst 5 cm avstånd till fönsterglas för att säkerställa ventilation.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024