Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Voyage Kryddkvarn 4x8 cm

Beställ AdHoc - Voyage Kryddkvarn 4x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Voyage Kryddkvarn 4x8 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc, kvarn avsedd för mindre kök och för resor. Lämplig för malning av chili och andra örter.

Avtagbar hätta för enkel påfyllnad. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Zassenhaus - Aachen Pepparkvarn Akryl 14 cm -25%

Aachen pepparkvarn i tålig akryl från Zassenhaus. Den genomskinliga kvarnen med knopp av rostfritt stål ger ett modernt och stilrent uttryck till bord och kök, dessutom får du bättre översikt över kvarnens innehåll.

Denna högkvalitativa pepparkvarn har ett malverk i härdad keramik vilket är nästan omöjligt att slita ut. Det är även motståndskraftigt mot korrosion och kan därmed ge dig perfekt mald krydda under lång tid framöver. Malverket går även att justera till önskad kornstorlek. Vill du ha finmalet eller grovmalet? Det är upp till dig, kvarnen har sex olika kornstorlekar att välja mellan och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad storlek.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Table Top Stories

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Modern House

Se alla produkter