AdHoc - Pepnetic Kryddkvarn 5x11 cm Vit

Beställ AdHoc - Pepnetic Kryddkvarn 5x11 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Pepnetic Kryddkvarn 5x11 cm Vit inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

ADHOC Pepnetic Kryddkvarn är en stilren och modern kryddkvarn som kommer att höja kryddningen av dina maträtter till nästa nivå. Kvarnen är tillverkad av högkvalitativ nan och designad av nan vilket gör den till ett robust och hållbart alternativ.

Den har ett stilrent utseende med en vit finish som passar in i alla kök.Kvarnen är utrustad med en skalpellskiva som gör det lätt att mala ner dina kryddor till önskad storlek. Den högpresterande skivan är utformad för att ge dig det bästa resultatet varje gång.

Kvarnen har även ett justerbart lås som gör det lätt att välja den korrekta malningsgraden för olika kryddor.Med ADHOC Pepnetic Kryddkvarn kan du skapa enastående smaker med minimal ansträngning. Kvarnen är lätt att rengöra och har en kompakt design som gör den lätt att förvara.

Den högkvalitativa konstruktionen gör att den kommer att hålla länge och ge dig många år av njutning. Ta din matlagning till nästa nivå med ADHOC Pepnetic Kryddkvarn 5x11 cm i vitt. .

Produkter från kända varumärken
Burkar Servering

Burkar Servering från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter