Sidan innehåller annonslänkar

505 Pepparkvarn 14 cm Klar

Beställ 505 Pepparkvarn 14 cm Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 505 Pepparkvarn 14 cm Klar inom kategorin Pepparkvarnar.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Holmegaard

Se alla produkter
Dra på lakan

Dra på lakan från hemtex

Se alla produkter