Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grön

Beställ Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Stoneware Djup Tallrik 22 cm Grön inom kategorin Pastatallrikar.

Produktinformation

Djup tallrik i grått stengods med en diameter på 22 centimeter från danska aidas Relief Stoneware-kollektion.Denna djupa tallrik i grått stengods är en perfekt blandning mellan robust stabilitet och elegant finess, och fungerar likaväl som enkel lunchtallrik som huvudrättstallrik till den mer utförliga trerättersmiddagen. Tallriken har Relief-seriens karaktäristiska räfflade mönster på insidan som ger den en extra designtouch och en unik look som garanterat kommer att imponera på dina middagsgäster.

Tallriken mäter 22 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Rörstrand

Se alla produkter
Handdukar

Handdukar från Hotel Selection

Se alla produkter