Aida - Quadro Pastatallrik 30 cm Svart matt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En pastatallrik på 30cm i diameter från Aida i serien Quadro. Tallriken har en snygg design i stark stengodskvalitet.

Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta.

Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande. .

Pastatallrikar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Rosendahl - Grand cru Pastatallrik 4-Pack

Pastatallrikar från Rosendahl

Här har vi samlat Pastatallrikar från Rosendahl.
Upp till 30% rabatt
Aida - Confetti Pastatallrik 23 cm Aqua

Pastatallrikar från Aida

Se produkter inom Pastatallrikar från Aida.
Upp till 30% rabatt
Le Creuset - Coupe Collection Pastatallrik 22 cm Flint

Pastatallrikar från Le Creuset

Utforska allt inom Pastatallrikar från Le Creuset.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Pastaskål 20 cm Gräddvit

Pastatallrikar från Bitz

Här har vi samlat Pastatallrikar från Bitz.
Upp till 25% rabatt
House Doctor - Rustic Skål/Pastatallrik 26 cm Grå/Blå

Pastatallrikar från House Doctor

Här har vi samlat Pastatallrikar från House Doctor.
Upp till 22% rabatt
Pillivuyt - Plissé Djup Tallrik Pasta/Sallad 20 cm

Pastatallrikar från Pillivuyt

Utforska allt inom Pastatallrikar från Pillivuyt.

Se gärna också

Denby - Halo Skål 22 cm

Handtillverkad skål för pasta med ett vackert mönster och en diameter på 22 cm från den engelska keramiktillverkaren Denbys Halo-serie.

Ibland blir man riktigt sugen på en riktigt krämig pastarätt såsom en alfredo eller en carbonara, och det är då dessa vackra skålar från Denbys Halo-kollektion perfekt kommer till användning. Sleva upp en riktigt riklig portion pasta och se hur den italienska paradrätten förhöjs mitt framför dina ögon av pastaskålens eleganta design för en utsökt måltid som kan avnjutas med både ögon och mun. Skålen är en del av Denbys Halo-kollektion, och det unika mönstret har omsorgsfullt tagits fram genom en rad processer där flera glasyrer kombineras för att sedan i ugnens hetta gå samman för att skapa ett exceptionellt resultat varje gång. Varje nytt exemplar får på så sätt unika detaljer i sitt mönster med naturliga variationer som sannerligen gör varje produkt i Halo-linjen till ett konstverk i sig. Pastaskålen har en diameter på 22 cm och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024