70s Tiger Pastaskål 2-pack 80 cl Keramik Beige

Beställ 70s Tiger Pastaskål 2-pack 80 cl Keramik Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 70s Tiger Pastaskål 2-pack 80 cl Keramik Beige inom kategorin Pastatallrikar.

Se gärna också

Bitz - Pastaskål 20 cm Grå/Rosa -25%

Pastaskålen från Bitz är tillverkad i stengods och finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.

Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig. Fin att matcha med delar i samma färg för ett enhetligt uttryck eller att mixa och matcha med andra kulörer för att hitta just din unika uppsättning. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.

Stengodsserien Bitz har tagits fram i nära samarbete med en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa, Christian Bitz. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Byon

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Fiskars

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Iittala

Se alla produkter