Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Skärmaskin Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Emerios kompakta och vikbara skärmaskin - för perfekta skivor av kött, bröd eller grönsaker på ett smidigt och säkert sätt.Skärmaskinen är snyggt designad i vit plast med en universalklinga i rostfritt stål, med justerbar skivstorlek och hastighet. Även utrustad med ett praktiskt tum-skydd som förhindrar skador.

Placera det du vill skära på skärmaskinen och justera smidigt hastighet och skivstorlek till önskad tjocklek. Oavsett om du skär kött, bröd eller grönsaker får du alltid snabbt och effektivt snygga och raka skivor.

Skärmaskinen har gummifötter på undersidan så den står stadigt när du använder den. När du har använt den klart viker du enkelt ihop den för att spara på utrymme i köket.- Effekt 150W- Universal-klinga i rostfritt stål- Enkel användning med snabbstartsknapp- Säkerhetsbrytare- Vikbar för optimal förvaring- Justerbar hastighet- Justerbar skivstorlek mellan 0-17 mm- Matningsbricka med tum-skydd .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024